Corniere Aluminiu

Tevi Aluminiu

Profile U Aluminiu
Profile T Aluminiu
Rectangulare Aluminiu

Lamelare

 

      CORNIERE ALUMINIU, TEVI ALUMINIU, PROFILE U si T, RECTANGULARE, PLATBAND

      Cu mare intrebuintare in amenajari, atat cele interioare cat si cele exterioare, in domeniul publicitare, al industriei sau cel comercial, in executia de constructii usoare si nu numai, profilele, realizate din aluminiu sunt concepute si construite sa confere mare durabilitate in timp, rezistenta la coroziune si un desing modern, inconfundabil.
     Eloxate, fie in nuante lucioase fie mate, (aurii, argintii sau cafe) eloxate color (vasta paleta coloristica) sau eloxate imitatie decor lemn, profilele prezentate in aceasta pagina sunt indispensabile.
     Tevi Aluminiu, Corniere Aluminiu, Rectangulare Aluminiu, Profile U si T Aluminiu, Platbande Aluminiu, Bare Auminiu - pe toate le regasiti in cele ce urmeaza.
     Profilele se vand la bara de 6 ml, dar putem sa asiguram debitarea la cote la solicitarea clientilor.De asemenea, cei interesati de distributia profilelor de aluminiusunt rugati sa ne contacteze, pachetul comercial pe care il oferim este extrem de avantajos.

   
Pentru preturile pentru: corniere aluminiu, tevi din aluminiu,profile u din aluminiu,profile T din aluminiu, rectangulare din aluminiu, vizitati pagina PRETURI

 

  Tel: 0751639940 - Manager Vanzari; Mail : balustrade@alu-profile.ro alin@alu-profile.ro
aaaaaaaaaaaaiii