RECOMANDAM
 (click pe imaginea produsului dorit)

 

 

TAMPLARIE DIN PVC CU GEAM TERMOPAN SAU TRIPAN

        EXECUTAM si MONTAM tamplarie din PVC cu geam termoizolant duopan sau tripan, in toate confirguratiile si formele geometrice intalnite pentru usi, ferestre, inchideri balcoane si terase.

        Profilele din PVC folosite la realizarea confectiilor de tamplarie sunt: SALAMANDER, REHAU, OTTO RICHTER, in variante de 3, 5 sau 7 camere de izolare termica. Pentru mai multe informatii despre tamplarie PVC, va rugam sa dati un click pe imaginea alaturata.

         Sticla folosta la realizarea geamului termoizolant poate fi clara, mata, reflexiva, coloranta in masa, laminata (de siguranta), cu inalte proprietati de izolare termica (Lowe-E, 4 Anotimpuri, etc) sau cu inalte proprietati de izolare fonica. Pachetul de geam termopan se poate realizat de la 18 mm pana la 32 mm iar pachetul de geam tripan se poate realiza de 32 mm, 42 mm sau 54 mm in functie de profilul pe care se monteaza

  Tel: 0751639940 - Manager Vanzari; Mail : balustrade@alu-profile.ro alin@alu-profile.ro

ARMATURA. Partea nevazuta - stablitate si rezistenta mecanica

        Importanta si ascunsa privirii, armarea profilelor este facuta conform normelor tehnice ale tuturor producatorilor de profile PVC. Forma si grosimea armaturii in functie de solicitarile la care este supusa fereastra sau usa sunt stabilite de catre noi in baza prescriptiilor tehnice ale producatorului de profile PVC.
          Armatura este fabricata din tabla de otel zincata cu grosimea de: 1,5 mm nerandalinat pentru ferestre mici si medii, 1,8 mm nerandalinat pentru ferestre mari, 2 mm pentru usi medii, 3,2 mm pentru usi mari.

         Armaturile difera ca forma in functie de profilul pentru care sunt folosite, ele fiind in forma de L, U, recangular inchis sau alte forme.

FERONERIE

         Pentru arhitecti si constructori de ferestre (noi), modul cum functioneaza feroneria este simplu si usor de inteles. Pentru noi, conteaza flexibilitatea, usurinta montajului, durabilitatea.            
         Din punctul de vedere al clientilor finali, al proprietarilor (al dumneavoastra) aflarea raspunsurilor la cateva intrebari elementare este absolut necesara pentru a se asigura modul in care feroneria le asigura protectia si confortul. Pentru dumneavoastra conteaza fiabilitatea, calitatea si gradul de indeplinire a cerintelor. In fata atator criterii de indeplinit, feroneria oferita de noi, este de calitate premium: SIEGENIA pentru tamplaria PVC cu profile SALAMANDER si ROTO pentru tamplaria PVC cu profile REHAU sau OTTO RICHTER

aaaaaaaaaaaaiii