SISTEME PROFESIONALE DE  BALUSTRADE DIN ALUMINIU

        Incepand cu anul 2014, firma noastra, in continua dezvoltare a portofoliului de produse si servicii a introdus  sisteme de balustrade din aluminiu eloxat profesionale, agrementate la testele de rezistenta la impact Giordano Studio, cu certificare CE.
       
Cu prindere pe pardoseala sau laterala, cu sticla, cu bare de siguranta orizontale sau verticale sau combinate, sistemele de balustrade din aluminiu eloxat MARGARITA, DALIA, TULIPAN, IRIS intrunesc toate cerintele europene si mondiale privind siguranta in constructii in domeniul sistemelor de balustrade si parapeti, putand fi montate pe orice tip de constructie, indiferent de nivelul de inaltime si de cerintele arhitecturale sau de siguranta.
        In variantele cu sticla, sistemul DALIA permite montajul de sticla laminat securizata de 12 mm conform normativelor in vigoare iar in variantele cu bare de siguranta sistemul TULIPAN permite montajul barelor de siguranta pe plan vertical, conform normativelor in vigoare.

        Sistemele profesionale de balustrade din aluminiu eloxat, fie ca sunt cu bare de siguranta orizontale sau verticale, cu montanti si sticla, cu sticla pe sistemul de piese fixare sticla si capace ornamentale laterale sau cu sticla pe sistem windstop (paravant) cu picioare din aluminiu si sticla au fost special concepute pentru a oferi solutii cu aspect deosebit si un foarte bun raport eficienta - cost. Sistemele profesionale de balustrade din aluminiu eloxat sunt modulare facandu-le adecvate pentru utilizarea ca un dispozitiv de siguranta, mai mult decat  un dispozitiv de design. Plecand de la proiectarea si fabricarea sistemelor si pana la instalarea acestora in spatiul tau, inginerii nostrii au toate cunostiintele si experienta necesare pentru a transforma toate planurile designerilor tai in realitate, urmarind atat protectia dorita cat si designul desavarsit urmarit, prin sistemele de balustrade modulare din aluminiu eloxat, certificate complet atat cu normele de productie si montaj la standardele impuse de UE cat si certififcare de rezistenta la impact Giordano Studio.

         Sistemele profesionale de balustrade modulare din aluminiu eloxat sunt compuse din cateva elemente extrem de importante:
                  - KIT de montant in cazul sistemelor Margarita, Dalia, Tulipan, Iris WindStop
                  - KIT piesa fixare sticla in cazul sistemului Iris cu sticla pe piese
                  - Mana curenta ce inchide armonios sistemul de balustrada, ce poate fi rotunda sau rectangulara in cazul sistemelor Margarita, Dalia, Tulipan, sau rotunda pentru sticla in cazul sistemului Iris
                  - Bare de siguranta rotunda sau patrata in cazul sistemelor Margarita sau Tulipan

          Toate sistemele profesionale de balustrade modulare din aluminiu se livreaza eloxat: argintiu, cafe sau negru cu acoperire lucioasa sau mata, vopsit electrostatic RAL sau imitatie lemn.

          Pentru preturile sistemelor profesionale de balustrade din aluminiu eloxat va rugam sa vizitati pagina PRETURI.

          Cei interesati de distributia produselor noastre la nivel local sau national, sunt rugati sa ne contacteze in vederea tuturor detaliilor necesare.

 

  Tel: 0751639940 - Manager Vanzari; Mail : balustrade@alu-profile.ro alin@alu-profile.ro

     MARGARITA - PRINDERE LATERALA

     DALIA - CU STICLA

     DALIA - CU STICLA

  MARGARITA - BARE ORIZONTALE

  TULIPAN - BARE VERTICALE

  TULIPAN - PORTI IN BALUSTRADA

  IRIS - SISTEM WINDSTOP

  IRIS - SISTEM STICLA PE PIESE

 SISTEM BALUSTRADA DIN ALUMINIU ELOXAT CU BARE ORIZONTALE SIGURANTA

 SISTEM BALUSTRADA DIN ALUMINIU ELOXAT CU MONTANTI SI STICLA

 SISTEM BALUSTRADA DIN ALUMINIU ELOXAT CU BARE VERTICALE DE SIGURANTA

BALUSTRADA DIN ALUMINIU ELOXAT CU STICLA PE SISTEM PIESE SI CAPACE

aaaaaaaaaaaaiii