1. GALFURI DIN ALUMINIU pentru exterior, din clasa A, la preturi extrem de atragatoare, cu latimi ce variaza intre 100 - 300 mm si grosimi intre 1,2 - 3 mm. 
        Glafurile din aluminiu pentru ferestre pot fi furnizate albe sau maro, imitatie decor lemn: nuc, stejar auriu, mahon, wenge, sau pe comanda speciala vopsite orice RAL. De asemenea, firma noastra le comercializeaza atat la gata, cu montaj la cotele necesare fiecarui proiect in parte cat si in regim de distributie, la bare de 6 ml. 

        Pentru pret glaf din aluminiu pentru exterior, atat catre clienti finali cu montaj cat si in regim de distributie, va rugam sa consulati pagina PRETURI / Glafuri Fereastra.

NUNATE IMITATIE LEMN FRECVENT IN STOC

 

  Tel: 0751639940 - Manager Vanzari; Mail : balustrade@alu-profile.ro alin@alu-profile.ro

         2. GLAFURI DIN PVC pentru interior, cu suprafete laminate ffind foarte rezistente impotriva zgarieturilor intregesc orice fereastra. Albe sau in nuante de imtatie lemn, firma noastra ofera, cu montaj inclus orice latime de glaf din pvc pentru interior incepand cu 100 mm pana la 300 mm. Pentru pret glaf pvc pentru interior, cu montaj pentru clienti finali, va rugam sa consultati pagina PRETURI / Glafuri Fereastra. 

GLAFURI DIN ALUMINIU SAU PVC PENTRU FERESTRE... si fereastra devine completa
aaaaaaaaaaaaiii