Cei interesati sa-si sporeasca castigurile prin intermediul produselor oferite de noi, pot apela cu incredere la firma noastra, cu mentiunea ca, la toate preturile oficiale afisate oferim discounturi extrem de avantajoase.

        Pe langa preturile exceptionale de Distribuitor, va punem la dispozitie mostre de produse, expozoare, cataloage si brosuri de prezentare a tuturor produselor.

        Livrarea produselor in cazul parteneriatelor parafate prin intermediul unui contract este GRATUITA, atat in Bucuresti cat si in tara.

        Alegeti sa fiti distributorul nostru si numele firmei, contactul, zona de activitate si produsele distribuite, le vom pune pe aceasta pagina, pentru ca toti clientii sa poata beneficia de produsele oferite de noi, prin dvs si de serviciile dvs, indiferent de zona geografica in care locuiesc.

        Pentru detalii tehnice, detalii livrare, detalii referitoare la discounturi si proceduri comerciale, va rugam sa ne contactati.

        Produsele pe care le oferim spre distributie sunt: profile si accesorii pentru balustrade din aluminiu eloxat; profile si accesorii pentru balustrade sticla; profile aluminiu pentru constructii SIGMA; profile aluminiu pentru standuri si vitrine comerciale Banko; tevi, corniere, profile U, rectangulare aluminiu; profile pentru usi glisante dressing, profile tamplarie aluminiu si pereti cortina, profile compartimentari, bond.

        Va aducem la cunostiinta ca, in functie de tipul de profile aluminiu pe care doriti sa le achizitionati, acestea  pot fi comercializate astfel: natur, eloxat in cele trei nuante standard cunoscute:auriu, argintiu, cafe, eloxat color intr-o palta coloristica vasta, imitatie lemn, sau vopsit electrostatic RAL. De asemenea, toate profilele eleoxate pot fi livrate in cele doua variante de finisaj: satinat (mat) sau lucios.

       Pentru preturile profilelor si accesoriilor pe care le comercializam, va rugam vizitati pagina PRETURI                  
       Pentru detalii tehnice privind produsele (desene, cote, etc) va rugam sa vizitati BALUSTRADE DIN ALUMINIU SI DIN STICLA

 

  Tel: 0751639940 - Manager Vanzari; Mail : balustrade@alu-profile.ro alin@alu-profile.ro
aaaaaaaaaaaaiii