COMPARTIMENTARI SPATII

         Firma noastra executa, la preturi extrem de accesibile si la un inalt nivel al calitatii toate lucrarile din domeniul compartimentarilor de spatii:
         1. Pereti din sticla securizata
         2. Usi batante din sticla securizata
         3. Usi glisante din sticla securizata
         4. Pereti amovibili din sticla

         5. Compartimentari profesionale cu profile din aluminiu.
         Spatii comerciale, spatii rezidentiale, cladiri de birouri, hale de productie, spatii pentru inchiriat - cu solutiile de compartimentari spatii de la firma noastra, toate devin realizabile in cel mai scurt timp la costuri extrem de accesibile cu garantie 5 ani.
        
Sticla folosita la realizarea peretilor din sticla, usilor glisante sau batante, peretilor amovibili este de 10 mm securizata si poate fi livrata: clara, sablata plina, sablata cu model, vopsita plina, vopsita cu model.
          Pentru compartimentarile cu profile din aluminiu cu spatiu la mijloc indicat pentru montajul de jaluzele incorporate putem foosi, in functie de dimensiunea panourilor si locul de amplasare sticla de 4, 6, 8 mm, nesecurizata sau securizata, clara, sbalata plina, sablata cu model, vopsita plina, vopsita cu model, iar profile din aluminiu folosite sunt vopsite electrostatic RAL sau la cerere Imitatie Lemn. 
         Executam de asemenea: cabine dus din sticla securizata, scari din sticla sau trepte din sticla securizata laminata 10.4.10.4.10. 

         Pentru preturi compartimentari spatii va rugam sa ne contactati.

 

 

Tel: 0751639940 - Manager Vanzari; Mail : balustrade@alu-profile.ro alin@alu-profile.ro
aaaaaaaaaaaaiii