BALUSTRADE ALUMINIU CU STICLA

   Balustradele de aluminiu eloxat cu sticla, au cea mai larga arie de acoperire: case, cladiri rezidentiale, cladiri comerciale sau de birouri, terase, restaurante, renovari de orice tip. Scari, terase, balocane, pe sistemul de profile rotund, construite pe sisteme piesa sticla / montant, sau spider / montant sau sina sticla cu fixare in pardosela, balustradele de aluminiu cu sticla intregesc personalizarea, eleganta si rafinamentul oricarui spatiu unde sunt instalate.
BALUSTRADE ALUMINIU  BARE DECOR

   Scari, terase, balocane, pe sistemul de profile rotund, balustradele de aluminiu cu bare ornament poate avea utilizari diverse: case, cladiri comerciale si de birouri, hale, devenind prin simpla utilitate un accesoriu arhitectonic de nelipsit.
BALUSTRADE ALUMINIU CU POLICARBONAT. GARDURI ALUMINIU CU POLICARBONAT

   Pastrand utilitatea, dar inlocuind materialul decorativ din bare decor cu policarbonat, sistemele de balustrade aluminiu cu policarbonat, traseaza o nota de intimitate dar si modernitate si stil a spatiului pe care il delimiteaza sau decoreaza.Scari, terase, balocane, garduri, pe sistemul de profile rotund, balustradele de aluminiu cu policarbonat poate avea utilizari diverse: case, spatii tehnice, terase, hale, etc devenind prin simpla utilitate un accesoriu arhitectonic de nelipsit.

         Eloxate, fie in nuante lucioase fie mate, in variante clasice de productie: auriu, argintiu sau cafe, eloxate color in variante de productie ce acopera o paleta coloristica larga sau eloxate imitatie decor lemn, sistemele de balustrada aluminiu, reprezinta varianta mai ieftina dar nu mai putin durabila decat balustradele din inox
         Balustradele din aluminiu, pot avea montatii dispusi cu prindere laterala sau prindere in pardoseala.
         Balustradele din aluminiu cu montanti si sticla pot fi instalate fie cu piese pentru sticla fie cu spideri pentru sticla.
         Toate balustradele de aluminiu au certificare CE si certificari de tratare a suprafetelor, durata de viata oferita de producator fiind de peste 30 ani.
        
Oferim clientilor sistemele de balustrade din aluminiu eloxat, fie in regim de distributie: profile si accesorii, confectia si instalarea fiind in sarcina distribuitorului, fie balustrade din aluminiu gata executate, cu confectia si montajul executate de firma noastra. Pentru confectie si montaj, oferim 5 ani garantie.
         In regim de distributie, profilele pentru balustrade din aluminiu eloxat se vand la bara de 6 ml, dar putem sa asiguram debitarea la cote, la solicitarea clientilor, putand de asemenea oferi montanti gata confectionati: debitati la 800 sau 850 mm, iar daca prinderea sistemului achizitionat se face in pardoseala, cu buloni fixati pe montanti. Totodata va informam ca, firma noastra, va poate oferi montantii de balustrada gata pregatiti, in functie de modalitatea de fixare sau de materialul decorativ, cu toate accesoriile necesare instalate.
 
        Cei interesati de distributia profilelor noastre, sunt rugati sa ne contacteze, preturile de distirbutie se intocmesc personalizat.

        Pentru oferte, detalii tehnice, termene de livrare, comenzi si orice alte informatii, va rugam se ne contactati.
        Pentru preturi profile si accesorii, si preturi medii aproximative balustrade la gata, va rugam sa vizitati pagina PRETURI.      
        Pentru imagini si cataloage balustrade aluminiu, va rugam sa ne contactati.

 

BALUSTRADE ALUMINIU SISTEM PATRAT / RECTANGULAR

   Scari, terase, balocane, cu bare ornamentale decor, cu sticla sau cu policarbonat, sistemul de balustrade patrate din aluminiu  oferit de firma noastra, se incadreaza perfect in spatiu, prin forma profilelor  spatiul este perfect conturat intr-un stil aparte, cald, exclusivist.
   LIMBAJUL FORMELOR DREPTE - Stil si perfectiune.Design Exclusivist

  Balustrada aluminiu imitatie lemn
  Balustrada aluminiu model frantuzesc
  Balustrada din Plexiglass
  Tel: 0751639940 - Manager Vanzari; Mail : balustrade@alu-profile.ro alin@alu-profile.ro

KIT URI PENTRU BALUSTRADE

        Fie pe sistem balustrade din aluminiu eloxat rotund, patrat / rectangular, sau combinate, cu prindere pe pardoseala sau laterala, cu bare de siguranta sau sticla, venim in imtampinarea tuturor clientilor ce doresc, fie sa-si execute montajul de balustrade in regie proprie, fie sa ofere la randul lor clientilor sisteme de balustrade din aluminiu la gata oferim KIT uri de balustrade din aluminiu eloxat.
        Montantii sunt comericalizati gata echipati cu clips ornamental, elementele de fixare in pardoseala sau lateral (bulon + flansa sau pahar lateral sau distantier + bulon prindere laterala + saiba), cu sau fara suporti de traversa, cu piese de fixare pentru sticla, cu flansa inferioara si articulatie (variabila sau fixa) pentru fixare mana curenta.
        
Montantii pot fi livrati la cote incepand cu 400 mm ( cota totala cu articulatia pentru mana curenta inclusa) pana la 1100 mm, din 50 in 50 mm.
        
KIT uri pot fi livrate eloxat argintiu sau cafe din stoc, iar la comanda ferma speciala pot fi livrati eloxat color sau imitatie decor lemn.
       
 Firma noastra acorda asistenta tehnica gratuita la solicitarea tuturor clientilor care achizitioneaza kit uri la gata in vederea executiei in regie proprie.

        Pentru preturi KIT montant, va rugam sa vizitati pagina PRETURI

  PRET BALUSTRADA din ALUMINIU  cu 2 BARE ORIZONTALE - ELOXAT : 37 EURO / ML
  PRET BALUSTRADA din ALUMINIU  cu 3 BARE ORIZONTALE - ELOXAT : 39 EURO
  PRET BALUSTRADA din ALUMINIU  cu STICLA 10 mm clar securizata  : 87 EURO / ML
  PRET BALUSTRADA din ALUMINIU  cu STICLA 8 mm clar securizata:  82 EURO / ML
  SUPER OFERTA!!!  BALUSTRADE DIN ALUMINIU ELOXAT!!!

Preturile sunt in Euro, contin montaj si sunt preturi finale de vanzare, plata se face in LEI la cursul BNR + 1.5% din data platii  Fixare pe pardoseala, sistem rotund, argintiu inchis, deschis, auriu, sampanie. Preturi  valabile pentru Bucuresti si judetul Ilfov. Pentru fixare laterala se adauga 8 euro / ML.Pentru alte orase se aplica suplimentar o taxa de deplasare in conformitate cu distanta si timpul de executie.

  PRET BALUSTRADA din ALUMINIU IMTATIE LEMN cu 3 BARE ORIZONTALE si acc. ELOXATE :  54 EURO / ML
  PRET BALUSTRADA ALUMINIU ELOXA cu 3 BARE ORIZONTALE si MANA CURENTA LEMN FAG   :  48 EURO / ML
aaaaaaaaaaaaiii