Disting proiectele si le pun in evidenta prin noutate, estetica, durabilitate.Cu posibilitati de instalare sticla de 10,12,14,16, 20 si chiar 25 mm, sistemul de balustrada din aluminiu eloxat cu sticla si piese de fixare pe pardoseala sau in parodesala intruneste toate conditiile cu privire la siguranta in constructii pentru balustrade si parapeti de sticla. Nu optureaza vederea, te face sa te simti sigur la prima atingere prin durabilitate, iar curatirea si intretinerea sunt extrem de facile.
   

         Cu nimic mai prejos, chiar mai ieftin ca si costuri de achizitie sistemul de balustrada cu sticla IRIS A1 vine in completarea armonioasa a portofoliului nostru de produse si servicii.
         IRIS A1, este tot un sistem balustrada cu sticla bazat pe kit uri de piese principale pentru fixare sticla si capace ornamentale, prinderea sticlei in piesa, ca si la sistemul ELEGANT se face prin impanarea sticlei, nu mecanic, prin gaurirea sticlei si prinderea prin suruburi.
         IMPORTANT:  Sistemul de balustrada cu sticla IRIS A1, are doua tipuri de capace ornamentale (semirotund si drept) iar piesele pot fi furnizate cu o lungime ( H mm  )

de la 150 mm varianta standard pana la 450 mm, din 50 in 50 mm.  
         Sistemul de balustrada cu sticla IRIS A1, permite montajul sticlei de 10,12, si 16 mm, oferind de asemenea sistem comple de accesorii: mana curenta pt sticla, capace ornamentale laterale, dopuri de capat.    
        Se poate comercializa atat pe componente, cat si cu confectie si montaj, cu garantie 5 ani, in ambele variante preturi sunt extrem de atragatoare.
         Pentru pret sistem IRIS A1, vizitati pagina PRETURI

         Balustrada din sticla, fie pe sistem de piese cu fixare pe pardoseala, fie ingropate / incastrate in pardoseala, sunt livrate cu toate accesoriile de fixare si mascare din aluminiu eloxat: capace ornamentale, mana curenta aplicata sau laterala, dopuri si terminatii de capat.
         Piesele pentru fixarea sticlei, se livreaza la KIT. KIT ul contine: piesa fixare sticla din aluminiu natur cu 4 gauri deja existente, pana PVC pentru asezarea sticlei pe fundul piesei, pana PVC pentru partea laterala a sticlei pe piesa, sistem de fixare sticla (pana cu surub de stragere), doua suruburi din otel cu dibluri.
         Mana curenta cu care inchidem balustrada din sticla este din aluminiu eloxat si poate fi livrata pentru fiecare grosime de sticla in parte: 10,12,14,16mm.
        Sistemul poate fi cu usurinta folosit, atat pentru spatii publice cat si pentru spatii private.
        Cei interesati de distributia sistemului de balustrada aluminiu eloxat cu placare laterala sunt rugati sa ne contacteze, pentru distributie oferim preturi avantajoase pentru toti partenerii nostrii.             
Sistem NOU cu agrementare si certificari
         Design Perfect
         Siguranta si Durabilitate
         Curatire si Intretinere usoara   
         Firma noastra ofera balustrade din sticla, fie in regim de distributie (pe componente), fie la gata - cu sticla si montaj, cu garantie de buna executie 5 si 7 ani, in ambele variante preturile fiind extrem de atragatoare.
        
Pentru preturile sistemului de balustrada din sticla, va rugam sa vizitati pagina PRETURI 
      

Tel: 0751639940 - Manager Vanzari; Mail : balustrade@alu-profile.ro alin@alu-profile.ro

         Cu scopul de a acoperi o gama cat mai larga de produse si servicii in piata sistemelor de balustrade, va prezentam in cele ce urmeaza toate sistemele de balustrade cu sticla pe care firma noastra le comercializeaza atat in regim de distributie cat si la gata, cu confectie si montaj, garantia oferita fiind 5 (cinci) ani.   

         Firma noastra ofera, din postura de Importator direct si Distribuitor urmatoarele tipuri de sisteme balustrade cu sticla:
        1. SERIA ELEGANT: C50 - cu piese fixate pe pardoseala; CA50 - cu piese fixate in pardoseala; FX50 - cu piese fixate lateral; AL50 - elemente de fixare sticla monopunct; B 50 - cu piese fixate pe pardoseala pentru portiuni curbe; RS50 - cu piese fixate atat pe parodoseala cat si in pardoseala;  CL50 - cu piese fixate pe pardoseala, cu doua tipuri de fixare a sticlei si doua tipuri de capace ornamentale; M50 - cu posibilitatea de fixare pe pardoseala cat si in pardoseala; R50 - cu piese pentru sticla de 25 mm;  

        2. SERIA IRIS: Iris A1- cu piese fixate pe pardoseala; Iris A2- sistem WindStop

        3. Sine continue pentru sticla de 8, 10, 12, sau 24, cu fixare pe pardoseala, ingropate in pardoseala sau fixate lateral.

         Toate sistemele oferite sunt agrementate la testele privind rezistenta la impact Giordano Studio si au certificare CE.
         In functie de necestitatea fiecarui client, toate sistemele oferite permit montajul sticlei cu grosimi cuprinse intre 10 - 25 mm, simplu securizat esau securizat si laminate.

  Sistemele de balustrada din sticla cu fixare pe pardoseala, fixare laterala sau incastrate in pardoseala        
  Sistemele de balustrade cu sticla IRIS A1   

         Nou, minimalist, estetic, simplu si economic, sistemul de balustrada cu sticla IRIS A2 a fost special conceput pentru ingradirea piscinelor, separarea gradinilor de curte, separarea diferitelor spatii exterioare, ingradirea teraselor rezidentiale, ingradirea teraselor comerciale (restaurante, cafenele, etc). Se poate monta de asemenea pe balcoane rezidentiale. 
         Piciorusele de fixare sticla IRIS A2, confera timp, valoare, estetica si diferenta tuturor proiectelor, fiind usor de instalat si dezinstalat (in cazul proiectelor temporare)   
 
         Inaltimea sistemului IRIS A2 este de poate fi de la 150 mm pana la 600 mm
         Pentru pret sistem IRIS A2, vizitati pagina PRETURI

         Pentru sistemul de balustrada din aluminiu cu sticla pe profile din aluminiu continue de 6 ml va propunem o gama variata de modele din care, impreuna cu sfaturile tehnicienilor nostrii sa puteti alege cea mai buna si potrivita varianta pentru dumneavoastra, atat din punct de vedere estetic cat si functional.
         Eloxate, natur, vopsite RAL sau imitatie lemn, sistemele de balustrade din aluminiu pe profile continue de 6 ml acopera o arie foarte larga de montaj, acestea putand fi montate pe pardoseala, ingropate in pardoseala sau fixate lateral. De asemenea, permit montajul sticlei de 8, 10, 12, 16, 20 sau chiar 24 mm, unele dintre modele fiind construite pe sistem de etansare cu garnituri si impanare (strangere a sticlei)
         Pentru pret balustrada din aluminiu cu sticla pe profil din aluminiu continuu de 6 ml, vizitati pagina PRETURI BALUSTRADE DIN ALUMINIU

aaaaaaaaaaaaiii